Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Palokunnan arvoitus. Lasse-Maijan etsivÀtoimisto" by Martin Widmark & Outi Menna ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Palokunnan arvoitus. Lasse-Maijan etsivÀtoimisto

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Palokunnan arvoitus. Lasse-Maijan etsivĂ€toimisto
  • Author : Martin Widmark & Outi Menna
  • Release Date : January 27, 2015
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 10545 KB

Description

Supersuosittu lasten dekkarisarja on nykyÀÀn nelivÀrinen!

Vallilan pikkukaupungin kesÀrauhaa rikkoo tulipalojen sarja. VielÀ huolestuttavampaa on, ettÀ palokunnan vierailujen yhteydessÀ palopaikoilta katoaa arvokasta omaisuutta. Lassen ja Maijan on aika kÀÀriÀ hihat!

Vallilassa riehuu tulipalojen sarja, ensin Muhammed Karaatin kultasepÀnliikkeessÀ ja sitten Vallilan museossa. MerkillistÀ kyllÀ, kumpaankin osoitteeseen on juuri hankittu uudet palovaroittimet. Molemmista paikoista on myös kadonnut tavaraa, Muhammedilta kultainen kaulaketju ja museon kokoelmista arvokas kiinalainen posliinimaljakko. EpÀilykset kohdistuvat vÀÀjÀÀmÀttÀ Vallilan palokunnan urheisiin palomiehiin ja -naisiin. Lasse ja Maija joutuvat ryhtymÀÀn tulenarkoihin selvitystehtÀviin, ennen kuin salaisuus on selvÀ.
Lasse-Maijan etsivÀtoimisto on helppolukuinen ja jÀnnittÀvÀ, ihan oikea dekkarisarja lapsille!

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. HÀn on koulutukseltaan opettaja, ja pÀÀtyökseen hÀn opettaa maahanmuuttajalapsille ruotsia Tukholman RinkebyssÀ. Opettamisen ohella hÀn kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja -lauluja sekÀ oppimateriaaleja. HÀn on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja Widmarkin teokset komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kÀrjessÀ. Lasse-Maijan etsivÀtoimiston herkullinen nelivÀrikuvitus on Helena Willisin kÀsialaa.


Download Free Books "Palokunnan arvoitus. Lasse-Maijan etsivÀtoimisto" PDF ePub Kindle